♥!!! chcete se spřátelit klikněte sem !!! ♥
chceš se spřátelit?? jdi semka


moje klikačka:




Hodnocení SBéček :)

19. května 2009 v 16:05 |  hodnocení a zápis SB
zeeeTak je tu hodnocení SBéček :

- nejlepšííííííííííííííííííííííí SBénko ♥
- supeeeeeeeeeeer SBénko
- dobréééééééé SBénko
- ujde to
- nové SBénko
- maaaaaažu
- pozastavený blog nebo končí s blogem

Týna a Aila - fakt super SBénko chodí mi na blog , píše články a má úžasný pejsky
Aj$ule - taky má super pejska a když nemůže napíše omluvenku
JaňulQa - nemám co dodat je to jako Týna a Aila
Terka a Šerča - taky super
Beliotka - moc mi nechodí na blog ale jinak taky super
Jarč@ a Falsh - super akorát mi moc nechodí na blog a málo píše články
Lus.ynKa- super SBénko chodí mi na blog a každý den píše články prostě nemám co dodat
Dany - teďka moc na blogu nebyla ale to chápu když byla v Anglii
nej-lucka - končí s blogem achjooooooooooooo
zeee - taky končí s blogem aaaaaaaachjooooooooooo
T!nuShka Lady a Lady - více mi chodit na blog ale jinak supeeeeeeeeeeeeer
M&M - pozastavený blog ale teď je tu docela často
k@RčČín€Q - docela nové SBé ale je zatim super
mAkýS♥ jEnýS♥ bEtýS - taky docela nové SBénko a zatim je dobré


proooooooooosím ještě hlásněte mi TADY sem 21 !!! DÍKY :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lus.ynKa--♥Tvéé SBííí♥♥ Lus.ynKa--♥Tvéé SBííí♥♥ | Web | 19. května 2009 v 16:40 | Reagovat

Kujiii ti ♥♥♥♥

2 Lus.ynKa--♥Tvéé SBííí♥♥ Lus.ynKa--♥Tvéé SBííí♥♥ | Web | 19. května 2009 v 16:41 | Reagovat

A hlasla jsem ti 10hlasek x)

3 Týna & Aila →SB← Týna & Aila →SB← | Web | 19. května 2009 v 16:41 | Reagovat

díky!

4 Lady T!nuShka a Lady Lady T!nuShka a Lady | Web | 19. května 2009 v 16:57 | Reagovat

jj,máš pravdu,nějak jsem zapomněla ;(

5 Vevunka Vevunka | Web | 19. května 2009 v 17:08 | Reagovat

Ahojky prosím hlásla by si pro mě na http://lucikiki.blog.cz/0905/finale-sonb   Jsem tam jako Vevunka DÍKY páápáá

6 Domiš Domiš | Web | 19. května 2009 v 17:09 | Reagovat

Ahoj máš fajný blogisek nechceš spřátelit? zatím papulíík :-D

7 Benny&Pusi Benny&Pusi | Web | 19. května 2009 v 17:11 | Reagovat

Jo rády!

8 Benny&Pusi Benny&Pusi | Web | 19. května 2009 v 17:11 | Reagovat

Co na DIP?? :-D

9 Ane[Ž],AxiSek,Reňuš,Šmudli.K>SB Ane[Ž],AxiSek,Reňuš,Šmudli.K>SB | Web | 19. května 2009 v 17:13 | Reagovat

sice se mi nezobrazují ikonky..ale jde vidět že tam muselo být něco hodně dobrého xD dííky!

10 anetka anetka | Web | 19. května 2009 v 18:12 | Reagovat

Jsem v SOMB a SONB
Hlasni pro mě zde:

http://meryanne.blog.cz/0905/1-kolo-somb#komentare
/
http://gooodblogisek.blog.cz/0905/sonb-1-kolo

Jsem tam jako Anetka
díky a sry za reklamu a spi prome hlasni do toho druheho

11 mAkýS♥jEnnýS♥bEttýS mAkýS♥jEnnýS♥bEttýS | Web | 19. května 2009 v 19:43 | Reagovat

jůůůů no tak to díky=)

12 Terka a Šerča tvoje SBéčko(-: Terka a Šerča tvoje SBéčko(-: | Web | 19. května 2009 v 20:23 | Reagovat

jé díííky moooc(-:
a je dobře že už seš tady(-:
ale ty horečky ti nezávidim)-:
čauky(-:

13 Benny&Pusi Benny&Pusi | Web | 19. května 2009 v 22:02 | Reagovat

Kukni ke mě na blog...Děkuji!

14 Beliotka... Beliotka... | Web | 19. května 2009 v 22:42 | Reagovat

fajne..!! budu se více snažit ale neim jak to budu stíhat páč se učim na přímačky předem abych to měla z krku..!! víš..?? prostě se budu snažit..!! :0*

15 Dany - Tvoje HafSB!! Co Tě nece ztratit!! Dany - Tvoje HafSB!! Co Tě nece ztratit!! | E-mail | Web | 20. května 2009 v 7:05 | Reagovat

Jééé děkuji moc, a jj to bylo kvůli tý Anglii jinak bych tu byla víc... :)

Hlásla jsem pro Tebe - 11.hlas...

16 Ane[Ž],AxiSek,Reňuš,Šmudli.K>SB Ane[Ž],AxiSek,Reňuš,Šmudli.K>SB | Web | 20. května 2009 v 10:43 | Reagovat

už se mi zobrazujíí!§ dííííky!!

17 JaňulQa→Sbéčko→Lowuju !! JaňulQa→Sbéčko→Lowuju !! | E-mail | Web | 20. května 2009 v 19:07 | Reagovat

Jéé moociško děkujů

18 JaňulQa→Sbéčko→Lowuju !! JaňulQa→Sbéčko→Lowuju !! | E-mail | Web | 20. května 2009 v 19:07 | Reagovat

hlásla jsem

19 Ajša a Adik Ajša a Adik | Web | 20. května 2009 v 19:11 | Reagovat

Jéžinkote...díkes za to hodnocení...je fákt super... Moc děkuju...Omlouvám se, že sem tu nebyla...To víš škola...nestíhám... :( No a jak se máš? Jdu k dalšímu SB tak pá!

20 k@rČčíneQ k@rČčíneQ | Web | 21. května 2009 v 11:22 | Reagovat

Ahojky SB jsem ve škole :-D

21 Benny&Pusi Benny&Pusi | Web | 21. května 2009 v 14:04 | Reagovat

U nás je bleskovka...

22 M&M -Sbéčko ♥♥♥ M&M -Sbéčko ♥♥♥ | Web | 24. května 2009 v 18:50 | Reagovat

JJ promin no mela sem pozastaveno ale uz je konec pozastaveni takže se to hodně změní :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama